AVION SA BAJDENOVIM NOVINARIMA NIJE SMEO DA POLETI ZA EVROPU: Bizaran događaj ih je naterao da sačekaju rani jutarnji let

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2021, 14:01

AVION SA BAJDENOVIM NOVINARIMA NIJE SMEO DA POLETI ZA EVROPU: Bizaran događaj ih je naterao da sačekaju rani jutarnji let

Moglo je svašta da se dogodi

Let aviona iz Vašingtona, u kome su bili novinari Bele kuće, je odložen zbog najezde cvrčaka, saopštio je američki list "Njujork tajms".

Cvrčci su ušli u motor aviona usled čega su pomoćnici američkog predsednika Džozefa Bajdena morali da pronađu drugo rešenje kako bi novinari odleteli. Let je u utorak bio pomeren sa 21 na 23 časova, a zatim na rani jutarnji let danas u 2:15 sati.

U članku se navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su novinari krenuli u Evropu kako bi izveštavali sa prve inostrane turneje američkog predsednika.

Podsetimo, Bajden će se u Velikoj Britaniji sastati sa premijerom Borisom Džonsonom, prisustvovaće samitu G7, samitu SAD-NATO u Briselu, a 16. juna će se sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u Ženevi.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Cikade "odložile" let novinarima koji prate Bajdenovu posetu Evropi

Izvor: VOA, 09.Jun.2021

Čarter-let novinara koji prate posetu predsednika Džozefa Bajdena Evropi odložen je najmanje pet sati u utorak uveče, pošto su cikade - veliki insekti koji su se trenutno u ogromnom broju izlegli u regionu - po svemu sudeći zapušile motore aviona. Mediji prenose da je avion za novinare trebalo...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.