Urnebesno: Pogledajte kako Tamara imitira Vendi (video)

Izvor: Scandal.rs, 23.Dec.2015, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urnebesno: Pogledajte kako Tamara imitira Vendi (video)

Tamara Đurić rešila je da ismeje Vesnu Vukelić Vendi nakon njihove sinoćne svađe. Njeno oružje osvete bila je imitacija pevačice u predstavi “Vendi vašarska pevačica”.

Đurićeva je odlično “skinula” njen govor, pokrete i pevanje, koristeći pevačicine dobro poznate fraze i izreke. Vesna je predstavu posmatrala mrtva ozbiljna, pa je bilo očigledno da joj se predstava nije dopala.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Urnebesno: Pogledajte kako Tamara imitira Vendi

Izvor: Tracara.com, 24.Dec.2015, 13:40

(foto: Screenshot) Nakon svađe koje su imale, Tamara Đurić je odlučula da dolije ulje na vatru tako što će ismejati Vasnu Vukelić Vendi. Naime, starleta je imitirala Vendi u maloj predstavi koju su osmislili fameri – Vendi vašarska pevačica. Đurićeva je pokušala da imitira njen govor, pokrete,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.