Novac za vakcinaciju goveda iz EU fondova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2016, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novac za vakcinaciju goveda iz EU fondova

Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović u Briselu je usaglasio sve detalje akreditacionog postupka za IPARD fondove, čime je obezbedio novac za vakcinaciju protiv bolesti goveda "kvrgava koža" za ovu i narednu godinu.

Kako navodi Ministarstvo u današnjem saopštenju, Nedimović je u Briselu s predstavnicima generalnih direktorata za poljoprivredu i za zdravlje i bezbednost hrane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << razgovarao o akreditaciji Srbije za korišćenje IPARD fondova i o merama prevencije od stočnih bolesti.

On je ranije najavio da će svi problemi u vezi s korišćenjem novca iz tih fondova biti otklonjeni, kao i da će Srbija i naredne godine moći da konkuriše za ta sredstva.

Srbiji je iz tog programa za sedam godina, počev od 2014, namenjeno 175 miliona evra.

Nedimović je, inače, u Briselu razgovarao i sa direktorkom za Zapadni Balkan pri Generalnom direktoratu Evropske komisije za evropsku politiku susedstva i pregovore Genovevom Ruiz Kalaverom.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nedimović u Briselu pokušava da "pogura" IPARD

Izvor: B92, 18.Nov.2016

Beograd -- Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović razgovarao je sa zvaničnicima u Briselu o IPARD fondovima i prevenciji pojave stočne bolesti...Kako je saopštilo Ministarstvo poljoprivrede, sa predstavnicima Generalnog direktorata za poljoprivredu i ruralni razvoj i Generalnog direktorata za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.