Zemekis ponovo režira igrani film

Izvor: B92, 21.Apr.2011, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemekis ponovo režira igrani film

Američki režiser i producent Robert Zemekis se, posle 11 godina rada na animiranim filmovima, vraća režiji igranih filmova. Reč je projektu za film "Flight", o pilotu, zavisniku od opijata, koji posle kvara aviona uspeva da spase putnike i sebe i postaje heroj.

Kada uprava civilnog vazduhoplovstva otkrije da je pilot zavisnik od droge i alkoholičar, ona pokušava da priču zataška kako bi sačuvala pilotov imidž heroja, dok i on sam pokušava da promeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tok života.

Za glavnu ulogu zasad se spominje ime Denzela Vašingtona.

Ako prihvati projekat za "Flight" to će biti prvi Zemekisov film od ostvarenja "Cast Away" iz 2000.

Dobitnik Oskara za režiju "Foresta Gampa", Zemekis je bio nominovan za nagradu američke filmske akademije za scenario "Povratka u budućnost", čija je sva tri dela i režirao.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zemekis ponovo režira igrani film

Izvor: Filmske.com, 21.Apr.2011

Američki režiser i producent Robert Zemekis se, posle 11 godina rada na animiranim filmovima, vraća režiji igranih filmova. .Reč je projektu za film "Flight", o pilotu, zavisniku od opijata, koji posle kvara aviona uspeva da spase putnike i sebe i postaje heroj...Kada uprava civilnog vazduhoplovstva...

Nastavak na Filmske.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.