»Windows« postaje besplatan

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Mar.2015, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

»Windows« postaje besplatan

VAŠINGTON - Nov operativni sistem "Microsofta" - "Windows 10" biće dostupan besplatno za sve korisnike.

Vlasnici prethodnih verzija "Windowsa" (7, 8 i 8.1) moći će besplatno da ažuriraju svoje verzije prema "Windowsu 10".

To će biti slučaj i sa vlasnicima smartfona koji funkcionišu pod ovim operativnim sistemom. Još veće iznenađenje je to što će i korisnici piratske verzije "Windowsa" moći besplatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da izvrše to ažuriranje.

Ovakav potez "Microsofta", prema nekim tumačenjima, odraz je nastojanja kompanije da osvoji kinesko tržište i skrati vrijeme između lansiranja novog operativnog sistema i njegovog instaliranja koje će obaviti vlasnici personalnih kompjutera, objavljeno je danas na veb portalu rtbf.be.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"Windows" postaje besplatan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2015

Nov operativni sistem Majkrosofta - "Windows 10" biće dostupan besplatno za sve korisnike...Vlasnici prethodnih verzija "Windows-a" (7,8 i 8.1) moći će besplatno da ažuriraju svoje verzije prema "Windows-u 10"...To će biti slučaj i sa vlasnicima smartfona koji funkcionišu pod ovim operativnim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.