Vučić sa generalnim sekretarom OAD

Izvor: Blic, 17.Sep.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa generalnim sekretarom OAD

Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Vašingtonu sa generalnim sekretarom Organizacije američkih država Luisom Almagrom.

Vučić je na svom Tviter nalogu napisao da treba raditi na jačanju trgovinske razmene sa zemljama Latinske, severne Amerike i Kariba.

Premijer Srbije danas završava posetu Sjedinjenim Američkim Državama.

On će tokom dana imati odvojene sastanke i sa direktorkom MMF Kristinom Lagard i zamenikom sekretara >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za trgovinu SAD Brusom Endrusom.

Vučić je tokom prethodna dva dana razgovarao sa američkim potpredsednikom Džozefom Bajdenom i državnim sekretarom Džonom Kerijem, imao je susrete sa kongresmenima i senatorima SAD, a na Institutu Brukings održao predavanje o budućnosti Srbije.

Vučić se sastao i sa predsednikom Svetske banke Džimom Kimom, a održao je i niz sastanaka sa predstavnicima vodećih američkih kompanija.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.