Vučić sa Palmerom u Vašingtonu

Izvor: RTS, 01.Mar.2020, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa Palmerom u Vašingtonu

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Vašingtonu sa Metjuom Palmerom, zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD i specijalnim predstavnikom za Zapadni Balkan.
Na Instagram profilu Budućnost Srbije AV objavljene su fotografije sa sastanka predsednika Vučića i Palmera.

Predsednik se u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vašingtonu sastao i sa bivšim ambasadorom SAD u Srbiji Majklom Kirbijem, i rukovodstvom AIPAC-a.
Vučić boravi u dvodnevnoj radnoj poseti SAD tokom koje će se sastati sa brojnim američkim funkcionerima.
Kako je predsednik ranije najavio tokom intervjua za RTS, glavna tema njegovih bilateralnih sastanaka u Vašingtonu biće Kosovo i Metohija. 

Predsednik će učestvovati i na godišnjoj konferenciji Američko-izraelskog komiteta za javne poslove (AIPAC) na kojoj će govoriti o globalnim izazovima. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa Palmerom u Vašingtonu

Izvor: Blic, 01.Mar.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Vašingtonu sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD i specijalnim predstavnikom za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom.

Nastavak na Blic...

Vučić se sastao sa Palmerom u Vašingtonu

Izvor: VOA, 01.Mar.2020

Zamenik pomoćnika državnog sekretara Sjedinjenih Američkih Država i specijalni predstavnik za Zapadni Balkan Metju Palmer, satao se u nedelju u Vašingtonu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, objavljeno je na zvaničnom Instagram profilu predsednika Srbije. U postu na profilu objavljene...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.