Vučić putuje u Zagreb

Izvor: Mondo, 25.Apr.2013, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić putuje u Zagreb

Potpredsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić u ponedeljak će posetiti Zagreb, potvrđeno je danas agenciji Beta u hrvatskom Ministarstvu spoljnih i evropskih poslova.

Detalji posete još nisu zvanično saopšteni.

Prema nezvaničnim saznanjima, Vučić bi u Zagrebu trebalo da se sastane sa hrvatskim premijerom Zoranom Milanovićem, predsednikom Ivom Josipovićem, ministarkom spoljnih poslova Vesnom Pusić I ministrom odbrane Antom Kotromanovićem.

Kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prethodno objavio "Blic", na ovoj poseti poslednjih meseci su intenzivno radili pripadnici međunarodne zajednice.

"Vašington i Berlin su insistirali na tome da Vučić ode u Zagreb, a ova poseta trebalo bi da bude uvod u susret predsednika Srbije i Hrvatske Tomislava Nikolića i Ive Josipovića", navodi "Blic" pozivajući se na sagovornika iz vrha vlasti.

U septembru prošle godine Vučić je izjavio kako njegova poseta Hrvaskoj zavisi od hrvatskih zvaničnika.

"Kada pozovu i ako pozovu, mi ćemo otići. Mi nikoga ne molimo, držimo do svoje zemlje i ako nas pozovu, otići ćemo", rekao je tada Vučić, podseća "Blic".

(Tanjug, foto: Beta, Marko Rupena)
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić u ponedeljak u Zagrebu

Izvor: RTS, 25.Apr.2013

Aleksandar Vučić će u ponedeljak posetiti Zagreb gde bi trebalo bi da se sastane sa hrvatskim premijerom Zoranom Milanovićem, predsednikom Ivom Josipovićem, ministarkom spoljnih poslova Vesnom Pusić i ministrom odbrane Antom Kotromanovićem...Potpredsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić u ponedeljak...

Nastavak na RTS...

Vučić putuje u Zagreb

Izvor: OkRadio.rs, 25.Apr.2013

Potpredsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić u ponedeljak će posetiti Zagreb, potvrđeno je danas agenciji Beta u hrvatskom Ministarstvu spoljnih i evropskih poslova. Detalji posete još nisu zvanično saopšteni. Prema nezvaničnim saznanjima, Vučić bi u Zagrebu trebalo da se sastane sa hrvatskim...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.