Veselji sa sponzorom rezolucije o braći Bitići

Izvor: B92, 18.Jul.2019, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselji sa "sponzorom" rezolucije o braći Bitići

Kosovska Mitrovica -- Predsednik skupštine privremenih institucija u Prištini Kadri Veselji, sastao se danas u Vašingtonu sa američkim kongresmenom Li Zeldinom.

On je sa jednim od najistaknutijih albanskih lobista, kongresmenom Eliotom Engelom, "sponzor" rezolucije za podršku braći Bitići kojom se Srbija poziva da pronađe i kazni njihove ubice.

Veselji je zahvalio Zeldinu na posvećenosti u izradi rezolucije, dok je Zeldin rekao da je rešavanje slučaja Bitići preduslov za dalji razvoj americko-srpskih odnosa, javio je RTK 2.

Veselji je obavestio kongresmena o svojoj inicijativi za osnivanje tribunala za srpske zločine na Kosovu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Veselji se sastao sa SPONZOROM KOSOVA, obećao mu svežu krv na rukama!

Izvor: 011vodič.com, 19.Jul.2019, 11:45

Kadri Veselji sastao se sa “sponzorom” rezolucije o braći Bitići. Predsednik skupštine privremenih institucija u Prištini Kadri Veselji, sastao se u Vašingtonu sa američkim kongresmenom Li Zeldinom, koji je sa jednim od najistaknutijih albanskih lobista, kongresmenom Eliotom Engelom, “sponzor”...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.