Izvor: B92, 23.Feb.2024, 00:32

"Vašington vodi rat protiv Moskve"

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je danas da Vašington protiv Moskve vodi "ne samo hibridni, već i direktan rat".

"SAD vodi agresivnu, neprijateljsku politiku prema Rusiji i u praksi, jer Ukrajinci ne bi mogli da se bore bez američkog oružja", rekao je Lavrov novinarima nakon sastanka ministara G20 u Braziliji, prenosi TASS.

Dodao je da je Amerikanci vode "ne samo hibridni rat, već >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u nizu slučajeva i direktan" rat protiv Rusije. On je poručio da Zapad nema pravo da se meša u unutrašnje poslove Rusije, dodavši da su zahtevi za "nezavisnu istragu" o smrti Alekseja Navaljnog "sramota".

"Ti ljudi nemaju pravo da se mešaju u naše unutrašnje stvari. I u njih možemo da uperimo prst, pominjući Džulijana Asanža i Gonzala Lira koji je umro u ukrajinskom zatvoru", rekao je Lavrov.

Prema njegovim rečima, to je dokaz da je "nacistima dozvoljeno da rade šta god žele".

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.