Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Jun.2013, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vašington post" uvodi internet pretplatu

Američki dnevnik "Vašington post" saopštio je u sredu da će od 12. juna početi sa naplatom i da će nuditi pakete digitalne pretplate na mesečnom nivou u iznosu između 9.99 dolara i 14.99 dolara. "Vašington post" bio je jedan od nekoliko preostalih većih listova koji je svoje sadržaje na internetu nudio besplatno. Čitaoci će moći da na mesečnom nivou vide 20 članaka pre nego što bude zatraženo da se pretplate.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vašington post uvodi pretplatu

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jun.2013

VAŠINGTON - Američki dnevnik "Vašington post" saopštio je danas da će od 12. juna početi s naplatom i da će nuditi pakete digitalne pretplate na mjesečnom nivou u iznosu između 9,99 i 14,99 dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.