Izvor: Danas, 07.Mar.2024, 13:28

Vašington post: SAD tajno prodale oružje Izraelu najmanje 100 puta od 7. oktobra

SAD su tajno odobrile i u više od 100 navrata prodale i isporučile ;vojne opreme Izraelu od početka rata u Gazi 7. oktobra - piše Vašington post koji to naziva "poplavom isporuka", pozivajući se na informacije koje su nedavno ;na tajnom brifingu neimenovani američki zvaničnici preneli članovima Kongresa.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Poplave

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Poplava isporuka": Vašington tajno isporučivao oružje u Izrael

Izvor: B92, 07.Mar.2024

SAD su tajno odobrile i u više od 100 navrata prodale i isporučile vojnu opremu Izraelu od početka rata, piše Vašington post koji to naziva "poplavom isporuka"...Vašington post se poziva na informacije koje su nedavno na tajnom brifingu preneli neimenovani američki zvaničnici članovima Kongresa...Navodi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.