Vašington od danas postepeno ukida restriktivne mere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2020, 04:56

Vašington od danas postepeno ukida restriktivne mere

Vašington će od danas početi sa postepenim ukidanjem restriktivnih mera, iako gradonačelnica Mjurijel Brauser upozorava da će to najverovatnije rezultovati povećim brojem zaraženih.

Restoranima će biti dozvoljeno da primaju goste u baštama, frizerski saloni i berbernice će moći da rade u ograničenom kapacitetu, a prodavnice široke potrošnje moći će da vrše isporuku robe.

Saloni za manikir i pedikir, teretane i javna igrališta ostaće zatvoreni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a biće zabranjeno i okupljanje više od 10 ljudi, preneo je AP.

Parkovi za pse, teniski tereni i tereni za golf će biti ponovo otvoreni, ali će javni bazeni ostati zatvoreni.

Sportovi koji zahtevaju blizak kontakt, uključujući ragbi, fudbal i košarku i dalje će biti zabranjeni.

I dalje na snazi ostaje preporuka da se što više radi od kuće.

Brauserova je rekla da će hitno zdravstveno stanje, koje je proglasila u martu ostati na snazi.

"Virus je još uvek prisutan u našem gradu i našoj zemlji", navela je Brauserova i dodala da će bez vakcine ili leka biti novih infekcija.

Vašington je i dalje zabrinjavajuće područje, u tom gradu je registrovano više od 8.400 slučajeva korona virusa, dok je 445 stanovnika preminulo.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.