Vašington: Vraćanje svakodnevici

Izvor: VOA, 22.Jan.2021, 23:17

Vašington: Vraćanje svakodnevici

U danima nakon inauguracije američkog predsednika Džozefa Bajdena opsežne bezbednosne mere se popuštaju, pripadnici Nacionalne garde se povlače sa gradskih ulica, metalne barijere kojima je bio ograđen Kapitol hil se otvaraju, kao i metro stanice. Ukaz o proglašenju vanrednih mera stavljen je van snage i očekuje se skoro uspostavljanje uobičajene svakodnevice.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Amerika posle inauguracije: Vreme zalečenja

Izvor: VOA, 23.Jan.2021, 16:35

U danima nakon inauguracije američkog predsednika Džozefa Bajdena opsežne bezbednosne mere se popuštaju, pripadnici Nacionalne garde se povlače sa gradskih ulica, metalne barijere kojima je bio ograđen Kapitol hil se otvaraju, kao i metro stanice. U danu u kom je najavljeno stavljanje van snage...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.