VAŠINGTON POST obelodanio razloge zbog kojih se Melanija Tramp nije uselila u Belu kuću odmah nakon inauguracije muža

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 20:46

VAŠINGTON POST obelodanio razloge zbog kojih se Melanija Tramp nije uselila u Belu kuću odmah nakon inauguracije muža

Izmena predbračnog ugovora se odnosila na to da Baron ne bude izbačen iz porodičnog biznisa

Izmena predbračnog ugovora jedan od razloga zbog kojih se prva dama SAD Melanija Tramp nije odmah vratila u Belu kuću iz Njujorka 2017. godine, posle inauguruacije svog supruga Donalda Trampa, piše Vašington post.

Meri Džordan, autorka knjige o Melaniji Tramp, koja je bazirana na više od hiljadu intervjua, navodi da je prva dama SAD želela da izmeni finansijski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deo ugovora sa svojim suprugom Donaldom, a koji je podrazumevao "brigu o njihovom sinu Baronu".

.

- Želela je dokaz napismeno kada je reč o finansijskim mogućnostima i nasledstvu vezanom za sina Barona, odnosno da on bude materijalno tretiran bolje u odnosu na ostalo troje dece - navodi se u knjizi "Umetnost njenog posla: Neispričana priča o Melaniji Tramp".

Melania Trump was in no rush to move into the White House. That’s when she renegotiated her prenup, a new book says. https://t.co/1AxrBoZJN5

— The Washington Post (@washingtonpost) June 12, 2020

I sam predsednik SAD zalagao se i ranije za predbračne ugovore.

Godine 1997. je izjavio: "Veliki sam vernik u predbračne ugovore, iako su to užasni dokumenti".

Ipak, predstavnici odnosa sa medijima koji zastupaju Melaniju Tramp navode da je reč o izmišljotinama.

- Još jedna knjiga o Melaniji Tramp sa lažnim informacijama i izvorima. Ova knjiga spada u fikciju - navela je Stefani Grišam iz odnosa sa javnošću.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Otkriveno zašto Melanija nije otišla u Bijelu kuću nakon inauguracije

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jun.2020, 14:05

Izmjena predbračnog ugovora jedan od razloga zbog kojih se prva dama SAD Melanija Tramp nije odmah vratila u Bijelu kuću iz Njujorka 2017. godine, poslije inauguruacije svog supruga Donalda Trampa, piše "Vašington post".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.