Uspela poseta Vučića

Izvor: Akter, 04.Jun.2015, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspela poseta Vučića

Poseta premijera Srbije Vašingtonu je uspela, a najveća dobit je nastavak dijaloga Srbije i Sjedinjenih Američkih Država (SAD), rekao je RTS profesor Fakulteta političkih nauka Ivo Visković

On je rekao da očekuje da Vašington Berlinu i drugim članicama EU sugeriše da popuste i Srbiji o otvaranju pregovaračkih poglavlja.

Visković je, gostujući u Dnevniku RTS, rekao da po svom opsegu poseta premijera Vučića SAD nije istorijska, ali da su razgovori >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << na tako visokom nivou uvek bitni.

"Najveća dobit je nastavak dijaloga iako u medijima provejava da premijer nije dobio adekvatne sagovornike. Politički odnosi sa malim zemljama se uvek realizuju na srednjim nivoima. Sagovornici su itekako relevantni, poseta je uspela", naglašava Visković.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.