Uhapšen Džordž Kluni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Mar.2012, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Džordž Kluni

VAŠINGTON -

Holivudska zvezda Džordž Kluni uhapšen je danas ispred ambasade Sudana u Vašingtonu tokom protesta zbog odluke Sudana da blokira humanitarnu pomoć.

Kluni, njegov otac Nik i drugi demonstranti ignorisali su tri policijska upozorenja da napuste okolinu ambasade. Policija ih je potom uhapsila, stavila lisice i odvezla kombijem tajne službe, prenosi Rojters.

Želim da privučem pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za ovo pitanje jer je to jedini način da se nešto uradi i pomogne sudanskom narodu, kazao je Kluni okupljenima, pre nego što ga je policija privela.

Kluni je juče u Senatu rekao da Vašington mora da se obruši na sudanskog predsednika Omara al Bašira i dvojicu drugih sudanskih zvaničnika kojima se sudi za zločine u Darfuru.

Kluni je protestovao zbog odluke sudanskih vlasti da spreče da humanitarna pomoć dođe do Darfura gde se njihova vojska bori protiv pobunjenika.

Kako navodi Rojters, od Klunija se i očekivalo da će isprovocirati policiju da ga uhapsi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džordž Kluni privođen zbog protesta

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Mar.2012

Holivudska zvezda Džordž Kluni uhapšen je danas tokom protesta ispred ambasade Sudana u Vašingtonu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Kluni uhapšen na protestu ispred sudanske ambasade

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Mar.2012

VAŠINGTON - Holivudska zvijezda Džordž Kluni uhapšen je danas ispred ambasade Sudana u Vašingtonu tokom protesta zbog odluke Sudana da blokira humanitarnu pomoć.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Kluni nakon hapšenja na protestu kažnjen sa 100 dolara

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Mar.2012

Holivudska zvezda Džordž Kluni pušten je iz zatvora nakon što je platio kaznu od 100 dolara, prenosi AP. Kluni je uhapšen ranije danas ispred ambasade Sudana u Vašingtonu tokom protesta zbog odluke Sudana da blokira humanitarnu pomoć. Kluni, njegov otac Nik, nekoliko članova kongresa i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Džordž Kluni pušten iz zatvora

Izvor: BanjalukaLive.com, 17.Mar.2012, 04:01

Holivudska zvijezda Džordž Kluni pušten je iz zatvora nakon što je platio kaznu od 100 dolara, prenosi AP. Kluni je uhapšen juče ispred ambasade Sudana u Vašingtonu tokom protesta zbog odluke Sudana da blokira humanitarnu pomoć. On, njegov otac Nik, nekoliko članova kongresa i drugi demonstranti...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.