UZNEMIRUJUĆ SNIMAK! JEZIVA SCENA U VAŠINGTONU: Američki vojnik se zapalio ispred ambasade Izraela uzvikujući Sloboda Palestini (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 08:54

UZNEMIRUJUĆ SNIMAK! JEZIVA SCENA U VAŠINGTONU: Američki vojnik se zapalio ispred ambasade Izraela uzvikujući "Sloboda Palestini" (VIDEO)

Tajna služba istražuje slučaj

Američki vojnik se zapalio ispred izraelske ambasade u Vašingtonu u znak protesta zbog rata u Pojasu Gaze, a kako prenosi Tajm pozivajući se na nezvanične izvore, on je podlegao povredama.

Tajm dodaje da je u pitanju Aron Bušnel (25) a vest o njegovoj smrti prenosi pozivajući se na nezavisnu novinarku Taliju Džejn, koja je na društvenim medijima objavila da je u kontaktu sa Bušnelovom porodicom i prijateljima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Više neću biti saučesnik u genocidu - rekao je vojnik pre nego što se zapalio.

On se polio tečnošću i zapalio, uzvikujući "Sloboda Palestini".

S povredama opasnim po život prebačen je u obližnju bolnicu. Američko ratno vazduhoplovstvo potvrdilo je da je u pitanju vojnik koji aktivno služi u vojsci SAD, navodi Tajms of Izrael.

Lokalna policija i tajna služba istražuju incident. Na snimku koji kruži internetom se može videti kako policajac drži uperen pištolj dok vojnik gori, a drugi službenik gasi vatru aparatom za gašenje požara.

Nijedan član osoblja ambasade nije povređen u incidentu, rekla je portparolka ambasade za Njujork tajms.

U saopštenju, izraelsko ministarstvo spoljnih poslova navodi da taj čovek nije poznat osoblju ambasade.

Na društvenim mrežama širi se uznemirujući snimak momenta kad se vojnik zapalio koji možete pogledati OVDE.

Tanjug
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(VIDEO) UZNEMIRUJUĆI SNIMAK Američki vazduhoplovac se zapalio u Vašingtonu ispred ambasade Izraela: Evo šta je UZVIKNUO, lekari se bore za njegov život

Izvor: Blic, 26.Feb.2024

Muškarac koji se zapalio ispred izraelske ambasade u Vašingtonu bio je aktivni pripadnik američkog ratnog vazduhoplovstva.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.