Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Jul.2015, 06:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ponedjeljak otvaranje kubanske ambasade u SAD

Kubanska zastava će se uskoro vijoriti u holu Stejt departmenta u Vašingtonu zajedno sa zastavama drugih zemalja s kojima SAD imaju diplomatske odnose, saopštilo je sinoć američko Ministarstvo inostranih poslova.

Portparol Stejt deprtmenta Džon Kirbi izjavio je da će zastava Kube biti podignuta u ponedjeljak prije ceremonije otvaranja kubanske ambasade u Vašingtonu, kada će diplomatski odnosi između dvije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << zemlje biti u potpunosti uspostavljeni.

Ceremoniji otvaranje ambasade prisustvovaće američki državni sekretar Džon Keri.

Kubanska zastava će se nalaziti između zastave Hrvatske i Kipra kako je predviđeno po engleskoj abecedi - Croatia, Cuba, Cyprus.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kuba otvara ambasadu u SAD

Izvor: Radio 021, 18.Jul.2015

Kubanska zastava uskoro će se vijoriti u holu Stejt departmenta u Vašingtonu zajedno sa zastavama drugih zemalja s kojima SAD imaju diplomatske odnose...Portparol Stejt departmenta Džon Kirbi izjavio je da će zastava Kube biti podignuta u ponedeljak pre ceremonije otvaranja kubanske ambasade u Vašingtonu,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.