Izvor: Vostok.rs, 14.Apr.2013, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U SAD postoji tajni deo „spiska Magnitskog“

14.04.2013. -

U SAD postoji tajni deo takozvanog „spiska Magnitskog“ na kojem se nalaze ruski državljani koji su, prema verziji Vašingtona, umešani u kršenje ljudskih prava i kojima je zabranjen ulaz u Sjedinjene Američke Države, navodi se u saopštenju objavljenom na veb sajtu Stejt departmenta SAD. Nisu navedeni nikakvi podaci o tome koliko osoba taj deo liste obuhvata. Takođe u SAD je objavljen otvoreni deo „spiska Magnitskog“ koji uključuje 18 osoba. Na listi nema nijednog visokog ruskog činovnika.

Izvor: Glas Rusije, © Kollaž: «Golos Rossii»    
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Spisak Magnitskog otežava dijalog Moskve i Vašingtona

Izvor: Vostok.rs, 14.Apr.2013

14.04.2013. -..Ministarstvo finansija SAD je objavilo «spisak Magnitskog», koji se sastoji od 18 imena. Na tom su spisku predstavnici Rusije, Ukrajine, Azerbajdžana i Uzbekistana, prema kojima se uvode sankcije u skladu sa aktom Magnitskog...Činovnika najvišeg nivoa na tom spisku nema. Protiv onih,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.