Trump seksističkom izjavom izazvao skandal

Izvor: SEEbiz.eu, 09.Avg.2015, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trump seksističkom izjavom izazvao skandal

WASHINGTON - Američki milijarder Donald Trump, koji se namjerava kandidirati na predsjedničkim izborima, izazvao je u subotu negodovanje u republikanskim redovima nakon seksistističkih izjava koje su šokirale simpatizere koji su mu uskratili poziv na veliki politički skup.

Magnat nekretnina je u petak aludirao na menstruaciju vodeće novinarke tv-kanala Fox News.

Žaleći se da ga je voditeljica >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << prve debate republikanskih predizbora u četvrtak Magyn Kelly nepravedno tretirala, Donald Trump je izjavio na CNN-u da ju ne poštuje previše.

"Moglo se vidjeti da joj krv izlazi na oči pa i drugdje", rekao je u petak o novinarki koja mu je postavila pitanje o njegovim ranijim seksitičkim uvredama.

Nakon te njegove izjave, simpatizeri republikanaca koji su ga pozvali da održi govor u subotu na skupu u Atlanti, povukli su poziv.

Glavni urednik stranice bliske republikancima Erick Erickson je rekao da je Trump pretjerao s izjavom o Megyn Kelly, a jedina kandidatkinja na republikanskim predizborima Carly Fiorna je na društvenoj mreži Twitter napisala "G. Trump, to je neoprostivo".
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.