Trump najavio veliku ofenzivu televizijskim reklamama

Izvor: SEEbiz.eu, 30.Dec.2015, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trump najavio veliku ofenzivu televizijskim reklamama

WASHINGTON - Američki milijarder Donald Trump koji vodi u utrci za republikanskog kandidata za predsjedničke izbore u SAD-u 2016., najavio je u utorak da će potrošiti milijune dolara za televizijske reklame.

Trump, koji sam financira svoju kampanju, do sada nije trošio novac na reklamne spotove. Ali s približavanjem predizbora, on je najavio da mijenja taktiku.

"Izdvajat ću minimalno dva milijuna dolara tjedno, a možda još i više", rekao je Trump. >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu <<

Već mjesecima, Trump ima prednost pred ostalim republikanskim kandidatima, iako nije izdvojio ništa od 35 milijuna dolara koliko je predvidio da će u kampanju uložiti do 1. siječnja.

"Ponosan sam na činjenicu da sam upravo ja potrošio najmanje. Međutim, iskreno, ne želim ići na rizik", rekao je.

Najavio je da će prve televizijske spotove objaviti u Iowi, New Hampshiru i Nevadi, gdje i počinju predizbori. Njegove poruke odnosit će se na pitanje granica, trgovine, borbe protiv ekstremista Islamske države i nacionalnu sigurnost.

"Spreman sam potrošiti gomilu novca protiv ljudi koji će me napadati", naglasio je.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.