Tramp: Velika čast dobiti kompliment od Putina

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Dec.2015, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Velika čast dobiti kompliment od Putina

VAŠINGTON - Pretendent za kandidata Republikanske stranke na predsjedničkim izborima u SAD Donald Tramp izjavio je da je počastvovan zbog komplimenata koje mu je uputio ruski predsjednik Vladimir Putin.

"Uvijek je velika čast dobiti lijep kompliment od čovjeka koji je izuzetno poštovan i u svojoj zemlji i u inostranstvu", rekao je Tramp tokom mitinga u Ohaju, objavio je list "Hil".

Tramp je naveo da se uvijek zalagao za bolje odnose SAD i Rusije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

"Uvijek sam vjerovao da Rusija i SAD treba zajedno da se bore protiv terorizma i da utiču na oporavak mira u svijetu, da ne pominjem trgovinu i sve druge beneficije koje proističu iz uzajamnog poštovanja", kazao je Tramp, a prenio Sputnjik.

Putin je juče, na godišnjoj konferenciji za novinare, govorio o predstojećim izborima u SAD, nazvavši Donalda Trampa "bistrim čovjekom punim talenta, koji je nesporni favorit u predsjedničkoj trci".

Ruski lider je pozdravio Trampove izjave da želi dublje odnose sa Rusijom.

"On je vrlo upečatljiv čovjek, veoma talentovan, nema sumnje u to. Apsolutni je lider predsjedničke trke, kao što možemo da vidimo i ovih dana", rekao je Putin.

"Tramp kaže da želi da odnose prebaci na drugi nivo, na dublji nivo odnosa sa Rusijom. Kako možete da to ne pozdravite? Naravno, mi to pozdravljamo", dodao je Putin.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.