Teksas, sedam žrtava u Midlendu i Odesi

Izvor: RTS, 01.Sep.2019, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teksas, sedam žrtava u Midlendu i Odesi

Broj žrtava pucnjave u zapadnom Teksasu povećao se na sedam, a povređena je još najmanje 21 osoba, uključjući tri policajca i sedamnaestomesečno dete, prenose američki mediji.
Muškarac koji je u zapadnom Teksasu ubio sedam osoba, a ranio 22, među kojima i 17-mesečnu bebu, identifikovan je kao Sit Ejtor, javio je AP, pozivajući se na neimenovane policijske zvaničnike.

Vašington >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << post piše da su stanovnici Midlenda i Odese preplašeni, da su ulice puste, a veliki broj restorana i prodavnica je zatvoren.
Tridesetšestogodišnji Ejtor sinoć je pucao na policajca koji je zaustavio njegov automobil na putu između Midlenda i Odese u Teksasu, a zatim nasumično na vozače i prolaznike. 
Potom je izašao iz svog vozila, ukrao kamionet koji je pripadao pošti i nastavio iz njega da puca.
Policajci su napadača ubili na parkingu lokalnog bioskopa, pošto su ga prethodno jurili skoro 20 kilometara.
Vlasti su ranije saopštile da je napadač imao krivični dosije, ali nisu iznosili detalje. 
Ovo je druga masovna pucnjava u Teksasu za mesec dana. Pre četiri nedelje naoružana osoba je ubila 22 ljudi u gradu El Pasu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.