Izvor: Blic, 22.Jul.2020, 21:40

TENZIJE U AMERICI Peking: Kineska ambasada u Vašingtonu primila PRETNJE SMRĆU

Portparol kineskog ministarstva spoljnih poslova Hua Čunjuing izjavila je danas da je ambasada te zemlje u Vašingtonu primila pretnje bombom i smrću, za šta je optužila američku administraciju.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peking: Kineska ambasada u Vašingtonu primila prijetnje

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jul.2020

PEKING - Portparol kineskog ministarstva spoljnih poslova Hua Čunjuing izjavila je danas da je ambasada te zemlje u Vašingtonu primila prijetnje bombom i smrću, za šta je optužila američku administraciju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Peking krivi vladu SAD za pretnje bombom

Izvor: B92, 22.Jul.2020

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Kine okrivila je američku vladu za navodne pretnje postavljanja bombe u ambasadu te zemlje u Vašingtonu...Nalog SAD da se kineski konzulat u Hjustonu zatvori, predstavlja "neviđenu unapređenje" u "političkom pritisku" protiv Kine, izjavila je u sredu portparolka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.