Superheroji postoje!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2011, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superheroji postoje!

Stanovnici Linvuda u Vašingtonu mogu mirno da spavaju svake noći jer njihovim komšilukom patroliraju superheroji.

Betmen, Spajdermen...dobri su oni, ali neće vam priskočiti u pomoć kada neko pokuša da vam ukrade auto...kao što je to učinio superheroj Finiks Džouns.

Devet superheroja, od kojih je jedan i Finiks Džouns, patroliraju u svojim kostimima svake večeri vodeći računa da se ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << loše ne desi u njihovom kraju. Za njih zna i policija i "apsolutno nema ništa protiv muškaraca u helankama" sve dok se oni sami ne izlože opasnosti.

Kako se saznalo za njih?

Prvo je stanovnicima Linvuda počelo da se "pričinjava" - viđali su maskirane muškarce kako se šetaju noću, a onda je jedan muškarac umalo postao žrtva pljačkaša automobila. Umalo, jer mu je u pravom trenutku u pomoć pritekao superheroj.

"Išao sam ka kolima i video čoveka koji pokušava da ga obije", rekao je stanovnik Linvuda Den, prenose mediji. "Krenuo sam da zovem policiju, a onda se odjednom pojavio muškarac u kostimu i oterao ga".

Heroj je nakon ovog podviga odlučio da progovori. "Zovemo se 'Rain City Superhero Movement' (pokret superheroja kišnog grada) i uglavnom patroliramo komšilukom vodeći tražeći nepravdu", rekao je superheroj Finiks Džouns. Njegove kolege su, verovali ili ne, Tor, Baster Dou, Zeleni kosač, Blizanac, No Name, Katastrofa, Munja i Penelopa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Betmen i Spajdermen štite grad! (VIDEO)

Izvor: S media, 13.Jan.2011, 14:44

Stanovnici Linvuda u Vašingtonu mogu mirno da spavaju u svojim krevetima jer njihove ulice čuva devet patrolirajućih super-junaka obučenih u kostime Betmena i Spajdermena. Iako su ih mnogi građani tog grada videli, samo je jedan od njih do sada imao bliski susret s junakom čiji je pseudonim Feniks...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.