Subotić traži istragu

Izvor: S media, 10.Avg.2009, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotić traži istragu

Biznismen Stanko Subotić Cane zatražio da država Srbija odmah otvori istragu povodom tvrdnji bivšeg šefa crnogorske misije u Vašingtonu Ratka Kneževića, koji ga je u izjavama listu "Blic" optužio da rukovodi duvanskim kartelom.

Subotić u pisanoj izjavi traži da država "odmah otvori istragu povodom napisa u Blicu i da se jednom za svagda utvrdi da li je uradio išta od svega što je navedeno".

"Pa ako jesam, biću konačno pravosnažno kriv i moći >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << će da mi bude oduzeta sva imovina, što nalogodavci ovih tekstova odavno i priželjkuju. A ako nisam, onda se nadam da će, ako je Srbija demokratska i pravna država, konačno odgovarati

oni koji su hajku započeli i danas je sprovode. Neka onda oni idu u zatvor i neka se iz njihove imovine naplati šteta koju su mi naneli", navodi se u Subotićevoj izjavi.

Subotić tvrdi da su "hajku" protiv njega naručili članovi Kabineta bivšeg šefa države Vojislava Koštunice: Aleksandar Nikitović, Aleksandar Tijanić, Rade Bulatović i Dragan Jočić.

U pismu iz Ženeve je Subotić zatražio da pravosudni organi ispitaju i tvrdnje da je pretio predsedniku Srbije Borisu Tadiću.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.