Stefanović u Vašingtonu sa DEA: U 2018. zaplenjeno više od četiri tone droge, a ove već dve tone

Izvor: Danas, 15.Maj.2019, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović u Vašingtonu sa DEA: U 2018. zaplenjeno više od četiri tone droge, a ove već dve tone

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sastao se u Vašingtonu, u okviru višednevne posete SAD, sa predstavnicima Uprave za borbu protiv droga (DEA) a tom prilikom je istaknuto da borba protiv narkotrafikinga predstavlja veliki izazov, ne samo za Srbiju i SAD, već i mnoge druge države, saopšteno je danas. Članak Stefanović u Vašingtonu sa DEA: U 2018. zaplenjeno više od četiri tone droge, a ove već dve tone se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Stefanović sa direktorom FBI

Izvor: Danas, 15.Maj.2019

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sastao se u Vašingtonu, u okviru posete Sjedinjenim Američkim Državama, sa direktorom Federalnog istražnog biroa (FBI) Kristoferom Vrejom, saopšteno je iz MUP. Članak Stefanović sa direktorom FBI se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.