Stefanović sa američkim kongresmenima o saradnji Beograda i Vašingtona

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Avg.2021, 22:15

Stefanović sa američkim kongresmenima o saradnji Beograda i Vašingtona

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Republike Srbije Nebojša Stefanović sastao se u četvrtak, 5. avgusta, sa delegacijom Predstavničkog doma Kongresa Sjedinjenih Američkih Država, koju su predvodili kongresmeni Erik Svolvel i Šon Maloni, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije. Američki poslanici izrazili su nadu da će Srbija i SAD u narednom periodu podići saradnju na viši nivo u oblasti odbrane, ali i u svim oblastima od zajedničkog interesa, navodi se u saopštenju. Svolvel i Maloni...
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Stefanović čestitao Dan rečnih jedinica

Izvor: Danas, 06.Avg.2021, 12:33

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović danas je čestitao pripadnicima rečnih jedinica obeležavanje njihovog dana, navodi se u saopštenju ministarstva odbrane.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.