Srušio se američki borbeni avion F-16 kod Vašingtona! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Apr.2017, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se američki borbeni avion F-16 kod Vašingtona! (FOTO)

Borbeni avion F-16 srušio se 3,2 km južno od vazduhoplovne baze Endruz kod Vašingtona.

Pilot je uspeo da se katapultira na vreme iz aviona i spasilačke ekipe su ga pronašle, saopštili su vazduhoplovni zvaničnici. Olupina je locirana u šumskom poručju Klintona u Merilendu.

Avion je pripadao Nacionalnoj vazduhoplovnoj gardi Merilenda, prenosi RT. Boing Daglas F-16 Orao je lovac sa dva motora koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << počeo da se koristi 1976. godine.

Izvozi se u Japan, Saudijsku Arabiju i Izrael. Proizvodnja ovog borbenog aviona bi trebala da prestane 2019. godine.

— Adrienne Winston (@AdrienneABC7) April 5, 2017

BREAKING: F-16 jet crashes near Joint Base Andrews in Maryland https://t.co/1Fi5RrnGNr pic.twitter.com/TICrEBqbiJ — NBC DFW (@NBCDFW) April 5, 2017

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srušio se F-16 u blizini Vašingtona! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 05.Apr.2017

Avion je pripadao Nacionalnoj vazdušnoj gardi Merilenda...Borbeni avion F-16 srušio se na oko 3 kilometra južno od vojne baze Endruz, u neposrednoj blizini Vašingtona. Barem jedna osoba se katapultirala iz aviona i locirana je od strane spasilačke ekipe...F-16 jet crashes outside Washington, DC...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.