Sin Melanije i Trampa pokazao da ima balkanske gene: Majka mu je uzela ruku, a on je uradio nešto skroz neočekivano (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jan.2017, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Melanije i Trampa pokazao da ima balkanske gene: Majka mu je uzela ruku, a on je uradio nešto skroz neočekivano (FOTO)

Izgleda da desetogodišnji Baron Tramp karakterno liči na svoju mamu, Melaniju Tramp, što je pokazao tokom jučerašnje inauguracije na Kapitol Hilu u Vašingtonu.

Dok su se članovi porodice tokom inaguruacionog govora i čitave ceremonije smeškali pred kamerama, Baron se ponašao kao svaki dečak.

Dok je nova predsednička porodica šetala Avenijom Pensilvanija, Melanija je u jednom trenutku pokušala da uhvati sina za ruku, međutim, on je galantno sklonio ruku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i nastavio da hoda sam.

Druga situacija u kojoj se videlo da Barona baš briga za sve, jeste kada je tokom prvog obraćanja Donalda Trampa naciji počeo da zeva.

Foto: Tanjug/AP

Printskrin: Youtube

I to nije dovoljno, nego je tokom potpisivanja zvaničnih dokumenata, naočigled okupljene porodice, počeo da se igra sa sinom Ivanke Tramp, ne mareći za važnost situacije. On se ponaša sasvim opušteno bez lažne uštogljenosti, ipak je on mladić.

Tokom jučerašnjeg dana Melanija je pokazala slično ponašanje, pa ne treba da nas čudi na koga liči Baron.

Foto: Tanjug/AP

Naime, njoj je Tramp pokazao gde da sedne, ona je klimnula glavom u znak odobravanja, i nonšalantno išetala iz prostorije.

Pogledajte kako je to izgledalo:



(Telegraf.rs/mirror.co.uk)


Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sin Melanije i Trampa pokazao da ima balkanske gene Majka ga je uhvatila za ruku a on se poneo sasvim neocekivano (FOTO)

Izvor: medio.rs, 21.Jan.2017

Dok su se članovi porodice tokom inaguruacionog govora i čitave ceremonije smeškali pred kamerama, Baron se ponašao kao svaki desetogodišnjak

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.