Severna Koreja ispalila dve krstareće rakete

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Avg.2022, 09:44

Severna Koreja ispalila dve krstareće rakete

Severna Koreja je rano u sredu, 17. avgusta, ispalila dve krstareće rakete iz grada Ončona na zapadnoj obali, rekao je južnokorejski vojni izvor dodajući da zvanični Seul i SAD analiziraju detalje leta. Pjongjang je to učinio dan nakon što su Južna Koreja i SAD započele četvorodnevne preliminarne zajedničke vežbe u sklopu priprema za dugo obustavljenu terensku obuku (Ulchi Freedom Shield), koja je predviđena od 22. avgusta do 1. septembra. Seul i Vašington su smanjili kombinovane vojne...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Pjongjang ispalio dva projektila sa zapadne obale

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Avg.2022

Sjeverna Koreja ispalila je jutros dva krstareća projektila iz grada Ončon na zapadnoj obali, saopštio je neimenovani izvor iz vojske Južne Koreje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.