Satoranski Barsin u naredne četiri godine

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2016, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Satoranski Barsin u naredne četiri godine

Košarkaški klub Barselona i češki internacionalac Tomaš Satoranski dogovorili su produžetak saradnje, saopštio je španski klub.

Vicešampion Španije saopštio je da je češki reprezentativac Tomaš Satoranski parafirao novi ugovor kojim se Barseloni obavezao na vernost do 2020. godine.

Reprezentativac Češke igra svoju drugu sezonu u dresu Barselone u koju je stigao 2014. godine iz Sevilje.

Plejmejker Barselone draftovan je 2012. godine kao 32. pik >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od strane Vašington Vizardsa, a u prethodnoj sezoni napravio je veliki napredak u svojoj karijeri.

Tomaš Satoranski lagano izrasta u ozbiljnog plejmejkera i ne čudi što ga je Barselona "vezala" na još četiri godine.

Češkog reprezentativca uživo ćemo moći da gledamo početkom jula pošto će Satoranski sa svojim nacionalnim timom u Beogradu igrati za plasman na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

.@Satoransky seguirà fins el 2020 https://t.co/2dOOOG7tV5 pic.twitter.com/mQVh36mz6r

— FCB Basket (@FCBbasket) March 7, 2016
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.