Samo je ušao i počeo da puca – ima mrtvih FOTO

Izvor: B92, 24.Jan.2023, 20:52

Samo je ušao i počeo da puca – ima mrtvih FOTO

Najmanje tri osobe ubijene su danas u pucnjavi u prodavnici u saveznoj američkoj državi Vašington, saopštila je policija.

Kako je navela, osumnjičeni je u bekstvu i smatra se opasnim.

Šef policije Meta Marej rekao je novinarima da je policija u gradu Jakimo dobila dojavu oko 3:30 časova po lokalnom vremenu i pronašla tela tri osobe, koje nisu identifikovane, prenosi Rojters.

Kako se dodaje, dve osobe su upucane u prodavnici, dok je treća upucana ispred.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Prema navodima zvaničnika, izgleda da je reč o nasumičnom činu nasilja.

"Muškarac je samo ušao i počeo da puca", naveo je Marej.

Motiv napada za sada nije poznat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"UŠAO JE U PRODAVNICU I POČEO DA PUCA NA LJUDE" Horor u Vašingtonu: Mladić (21) usmrtio troje, ukrao automobil i pobegao, pa se zabarikadirao u kući (FOTO/VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Jan.2023

Najmanje tri osobe su ubijene danas u pucnjavi u prodavnici u saveznoj američkoj državi Vašington, saopštila je policija. Naoružani napadač je potom pobegao sa mesta zločina i zabarikadirao se u kući koja je sada okružena specijalcima, javljaju američki mediji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.