STEGAO FOTELJU, NE ODRIČE SE FUNKCIJE! Dritanu se ne ide iz Vlade, ne bi se više bavio rekonstrukcijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021, 14:31

STEGAO FOTELJU, NE ODRIČE SE FUNKCIJE! Dritanu se ne ide iz Vlade, ne bi se više bavio rekonstrukcijom

Tresla se gora, rodio se miš

Nema pomaka, ni najavljenih novih razgovora i sastanaka o rekonstrukciji Vlade, kazao je danas potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović.

- Ako ih bude mi ćemo se rado odazvati. Svi ostaju na svojim pozicijama. Ne bih se više osvrtao na pitanje rekonstrukcije Vlade. Mislim da je ta priča aterirala poslednjih dana - kazao je Dritan Abazović.

On je najavio da će američki izaslanik za Zapadni Balkan Gabrijel >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Eskobar uskoro posetiti Crnu Goru.

- Očekujem da prenese poruke o kojima smo razgovarali u Vašingtonu. Mislim da će za građane neke stvari biti interesantne. Biće iznenađujućih pozitivnih pomaka. Mislim da su stavovi SAD administracije jasni i korisni za građane Crne Gore - kazao je Abazović.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Abazović: Eskobar uskoro u posjeti Crnoj Gori, poruke iz SAD biće jasne

Izvor: VOA, 27.Okt.2021

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović saopštio je u srijedu da će američki izaslanik za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar uskoro posjetiti Crnu Goru i prenijeti poruke o kojima su dvojica zvaničnika razgovarali tokom Abazovićeve posjete Vašingtonu. “Ja očekujem da (Gabrijel Eskobar)...

Nastavak na VOA...

Abazović o rekonstrukciji Vlade CG: Nema pomaka, mislim da je ta priča aterirala

Izvor: N1 televizija, 27.Okt.2021

Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović kazao je, govoreći o potencijalnoj rekonstrukciji Vlade, da su svi akteri vlasti na svojim prethodnim pozicijama po tom pitanju, te da nema pomaka, ali ni sastanaka o eventualnom osveženju kabineta premijera Zdravka Krivokapića.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.