SRPSKA ZASTAVA ZASIJALA U VAŠINGTONU: Najava za Vučića je bila SPEKTAKULARNA, velika čast pred 20.000 LJUDI

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2020, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKA ZASTAVA ZASIJALA U VAŠINGTONU: Najava za Vučića je bila SPEKTAKULARNA, velika čast pred 20.000 LJUDI

Aleksandar Vučić gostovao je u Vašingtonu godišnjoj konferenciji AIPAC-a.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je u Vašingtonu na godišnjoj konferenciji AIPAC-a, pred oko 20.000 ljudi, među kojima su i najmoćniji političari iz celog sveta, i posebno SAD, uključujući dve trećine američkog kongresa. Vučić je u svom govoru uspeo da spomene i Jasenovac, za šta su hrvatske i albanske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lobi grupe izdvojile ogroman novac da se ta reč ne izgovara na ovako važnoj konferenciji.

Vučiću je ukazana velika čast, a koliko ga cene pokazuje i to da je njegov govor bio pre govora premijera Izraela Benjamina Netanjahua.

Najveći izazov - govor pred 20.000 ljudi na konferenciji Američko-izraelskog komiteta za javne poslove @aipac. Po prvi put u istoriji jedan srpski predsednik govori na konferenciji Američko-izraelskog komiteta za javne poslove @aipac

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Mar 1, 2020 at 1:37pm PST

O kakvoj privilegiji je reč, govori i podatak da nijedan političar i državnik iz Srbije, ali ni sa teritorije bivše Jugoslavije, nikada nije imao tu čast da govori na ovako važnom svetskom skupu.

Predsednik Srbije pozdravio je sve prisutne na hebrejskom i engleskom pa otpočeo govor u kojem je objasnio veliko prijateljstvo koje traje kroz istoriju između Srba i Jevreja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.