SRAMNO LICEMERJE AMERIČKIH ZVANIČNIKA NA JEDNOM SNIMKU: Voditelj POTPUNO razotkrio pravo lice Vašingtona (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 02:06

SRAMNO LICEMERJE AMERIČKIH ZVANIČNIKA NA JEDNOM SNIMKU: Voditelj POTPUNO razotkrio pravo lice Vašingtona (VIDEO)

Stjuart u svom stilu

Američki komičar Džon Stjuart ukazao je na licemerje američkih zvaničnika u pogledu njihovog odnosa prema Ukrajini i Palestini.

On je u emisiji "Dejli šou" pustio snimak na kom se čuju američki zvaničnici kako govore da "grozote" i rat moraju stati odmah.

Kasnije se Stjuart izvinio gledaocima i rekao da su mu javili da tu zvaničnici govore o Ukrajini.

Kasnije je Stjuart pustio snimak na kom se vidi kako američki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvaničnici znatno blažim rečnikom govore o izraelskim zločinima u Pojasu Gaze.

Imajući u vidu da Amerika naoružava Izrael, Stjuart je rekao da je to kao kada bi diler kokaina došao s drogom kod mušterije i rekao mu da ne ostane budan tokom čitave noći.

Izvor: Srbija Danas/Večernje novosti/Prenela: T.M.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.