SPREČEN ATENTAT NA LUKAŠENKA I NJEGOVE SINOVE: U Belorusiju ušla grupa iz SAD da ih likvidira

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 20:48

SPREČEN ATENTAT NA LUKAŠENKA I NJEGOVE SINOVE: U Belorusiju ušla grupa iz SAD da ih likvidira

Predsednik Belorusije je potom otkrio detalje

Predsednik Belorusije je najavio hapšenje grupe koju podržava Vašington i koja je planirala atentat na njegove sinove. Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko objavio je danas, da su beloruske snage bezbednosti uhapsile grupu koju je podržao Vašington i koja je planirala atentat na njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sinove.

Lukašenkov portparol je rekao da je uhapšena grupa ljudi koji su se spremali atentat na njega i njegovu decu i da su u to umešane američke specijalne snage.

TV kanal "ONT" prikazao je odlomke iz govora beloruskog predsednika: "Zadržali smo grupu, a oni (članovi grupe) pokazali su kako je planirana čitava operacija".

- Tada smo jasno otkrili rad stranih specijalnih snaga, najverovatnije CIA-e i (američkog) Federalnog istražnog biroa - ne znam nijednog Amerikanca koji radi tamo. Otkrili smo da su želeli da dođu u Minsk i počnu da organizuju pokušaj atentata na predsednika i decu - dodao je Lukašenko.

Prema rečima Lukašenka, planovi pritvorenika bili su da "uhapse Lukašenkovo prvo dete, a drugo, kako se ispostavilo, a prema rečima beloruskog predsednika, planirali su da ga smeste u podrum na području Gomelja, koji je za to bio pripremljen."

- Zašto se Amerikanci ponašaju na ovakav način? Uostalom, zapamtite, niko ne može dati svoj pristanak (o procesu) osim vrha političkog rukovodstva - naglasio je beloruski predsednik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LUKAŠENKO: Planirali da UBIJU MOJU DECU I MENE! Pratili smo ih i uhapsili, verovatno su povezani sa CIA i FBI!

Izvor: Kurir, 17.Apr.2021

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko saopštio je danas da je uhapšena grupa koja je planirala da ubije njega i njegovu decu i navodno imala veze sa američkim obaveštajnim agencijama, objavila je agencija Belta na svom Telegram kanalu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.