ŠOK TVRDNJE AMERIČKOG OBAVEŠTAJCA: Vašington poseduje vanzemaljsku tehnologiju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 20:01

ŠOK TVRDNJE AMERIČKOG OBAVEŠTAJCA: Vašington poseduje vanzemaljsku tehnologiju (VIDEO)

Gruš kaže da zna za više kolega koji su fizički povređeni aktivnostima neidentifikovanih anomalnih fenomena.

Veteran vazduhoplovstva i obaveštajne agencije, Dejvid Gruš, danas je svedočio pred Kongresom, posle tvrdnji da Amerika "možda poseduje tehnologiju koja je pronađena u svemirskom sistemu koji nije naš".

On je ranije govorio o tajnim programima za koje tvrdi da pokazuju da je Pentagon pronašao "netaknute ili delimično netaknute >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << letelice" koje nije proizveo čovek.

Tokom svedočenja tvrdio je i da su SAD iz srušenih letelica izvlačili tragove koji ne pripadaju čoveku. Kada je upitan da li su to bili ljudski ili neljudski biološki tragovi, Gruš je šokirao odgovorom.

- Neljudski, a to je bila procena ljudi sa direktnim znanjem o programu, sa kojima sam razgovarao - rekao je on.

Upitan da iznese više detalja, izjavio je da ne može da ulazi u pojedinosti.

Inače, u intervjuu koji je objavljen prošlog meseca, Gruš je rekao da su "SAD pronašle vanzemaljske pilote".

UFO whistleblower David Grusch confirms under oath that the u.s government has non human bodies (Aliens) & ufos in their possession 😳😳😳 pic.twitter.com/OW29u1YtEm

— Shannonnn sharpes Burner (PARODY Account) (@shannonsharpeee) July 26, 2023

- Pa, naravno, kada povratite nešto što je ili sletelo ili se srušilo, ponekad naiđete na mrtve pilote i verujete ili ne, koliko god to fantastično zvučalo, istina je - rekao je tada Gruš.

U aprilu je dr Šon Kirkpatrik iz Kancelarije za rešavanje anomalija u svim domenima Ministarstva odbrane (AARO) rekao senatskom komitetu za oružane snage da "do sada nema verodostojnih dokaza o vanzemaljskim aktivnostima" ili "tehnologiji van sveta".

Ali Melon je rekao da postoje "verodostojni svedoci" koji su u "direktnom sukobu između onoga što dr Kirkpatrik govori i onoga što je istinski tačno".

Melon je takođe sugerisao da AARO nije najpogodniji za istraživanje ove misterije.

- Mislim da AARO može da posluži veoma važnoj svrsi u smislu istrage, navođenja agencija da dele informacije, upoređivanja, razvoja strategija prikupljanja, ali kada govorite o istrazi ove tvrdnje o vraćenim materijalima, to je druga stvar.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.