SAD: Nove sankcije Rusiji očekuju u narednih nekoliko nedelja

Izvor: Vostok.rs, 27.Feb.2021, 09:09

SAD: Nove sankcije Rusiji očekuju u narednih nekoliko nedelja

Nove sankcije Vašingtona prema Rusiji očekuju se u narednih nekoliko nedelja, a ne meseci, rekla je novinarima portarolka Bele kuće Džen Psaki.
„U naprednih nekoliko nedelja, ne meseci“, odgovorila je ona na pitanje novinara u vezi s tom temom. Psaki je rekla da rusko pitanje „obuhvata nekoliko komponenti“, navodeći optužbe za navodno mešanje Moskve u američke izbore i hakerske napade, kao i navodne nagrade talibanima za glave američkih vojnika u Avganistanu. Administracija, dodala je, i dalje analizira sve ove aspekte.  
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Vašington uvodi nove sankcije Moskvi u narednih nekoliko sedmica

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Feb.2021

VAŠINGTON - Nove sankcije Vašingtona prema Rusiji očekuju se u narednih nekoliko sedmica, a ne mjeseci, rekla je novinarima portarol Bijele kuće Džen Psaki.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.