SAD ĆE MORATI DA NAUČE DA POŠTUJU DRUGE Putin uputio oštru poruku Vašingtonu: Interese Rusije nemoguće je obuzdati

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2023, 21:16

"SAD ĆE MORATI DA NAUČE DA POŠTUJU DRUGE" Putin uputio oštru poruku Vašingtonu: Interese Rusije nemoguće je obuzdati

Putin je rekao da je potrebno da američki predsednik nauči da poštuje druge.

Ruske interese je nemoguće obuzdati i strane zemlje će morati da ih uzimaju u obzir, a SAD će morati da nauče da poštuju druge zemlje, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin, komentarišući izjavu američkog lidera Džozefa Bajdena o potrebi da se ujedine snage cele Evrope kako bi se „obuzdao Putin“.

Putin je rekao da američki lider, koji je jedan od iskusnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << političara na svetu, potrebno da nauči da poštuje druge.

- Ne radi se o meni lično. Ovde se radi o interesima zemlje. I nemoguće je obuzdati interese Rusije - naglasio je ruski lider u intervjuu za televiziju „Rusija 24“.

- Potrebno je naučiti da poštujete druge i tada neće biti potrebe da se iko obuzdava. A težnja da se neko stalno obuzdava iz nekog razloga ili bez ikakvog razloga dovodi do problema. Oni (predstavnici SAD) naravno, sa sebi svojstvenim sjajem vole i to rade dobro – protokolarno se osmehuju, tapšu svakog po ramenu.

Ali poštovanje prema drugim ljudima, prema drugim zemljama, drugim narodima,leži negde drugde, leži u tome da se njihovi interesi uvažavaju - istakao je Putin.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.