Runi ide u SAD

Izvor: Vesti-online.com, 10.Maj.2018, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runi ide u SAD

Kapiten Evertona Vejn Runi nastavlja karijeru u SAD-u, u MLS ligi, pošto će postati deo DC junajteda sa kojim je postigao načelni dogovor, javlja "BBC".

Iskusni napadač se dogovorio da potpiše ugovor sa klubom iz Vašingtona do kraja sezone 2019/2020, a Evertonu će pripasti 12 miliona funti kao obeštećenje. Transfer će biti ozvaničen 10. jula, kada u MLS počinje prelazni rok.

Kolika će primanja imati 32-godišnji Englez nije poznato, ali mediji ističu da bi on mogao da postane najplaćeniji igrač u tamošnjoj ligi.

DC je trenutno poslednji u Istočnoj konferenciji, a na istoj poziciji je završio i prethodnu sezonu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Sve je dogovoreno, ovo je cena, Runi u MLS ligi!

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2018

Pisali smo vam pre dva dana da je Runi veoma blizu novog angažmana, a sada je sve rešeno...Iako još ništa nije potpisano, Vejn Runi ima dogovor sa novim klubom...Jedan od najboljih napadača u Premijer ligi u prethodnih desetak godina je dogovorio sve uslove sa Di-Si junajtedom, ekipom koja se takmiči...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.