Romni: Nisam maltratetirao homoseksualce

Izvor: Blic, 10.Maj.2012, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romni: Nisam maltratetirao homoseksualce

Republikanac Mit Romni, koji će najverovatnije biti kandidat na američkim predsedničkim izborima, negirao je da je u srednjoj školi maltretirao druge učenike zato što su homoseksualci.

Romni se danas izvinio svima koji su možda povređeni njegovim, kako je naveo, "neslanim šalama tokom srednje škole".

List Vašington post objavio je danas da je Džonu Loberu tokom srednje škole isekao blajhanu kosu. Vašingtonski list je sugerisao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Romni to radio zato što je Lauber homoseksualac.

List je takođe naveo da je Romni drugim učenicima uzvikivao: "Dobra devojčica".

Na televiziji Foks Romni je rekao da su u te incidente bili umešani ljudi koji su tek kasnije obelodanili da su homoseksualci.

Romni je rekao da je učestvao u neslanim salama i da su neke od njih bile "preterane".

Povezane vesti: Obama podržao gej brakove Šok za Obamu - zatvorenik mu uzeo 41 odsto glasova Toner: SAD spremne da rade sa bilo kojom vladom u Srbiji Obama: Smrt Osame bin Ladena najvažniji dan mog mandata Romni: Naravno da bih naredio ubistvo Bin Ladena
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.