Rjabkov: Neophodno obustaviti aktivnosti SAD u oblasti biološkog oružja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2022, 12:31

Rjabkov: Neophodno obustaviti aktivnosti SAD u oblasti biološkog oružja

Neophodno je obustaviti nezakonite aktivnosti Vašingtona u oblasti biološkog oružja, jer to predstavlja pretnju za bezbednost Rusije i drugih regiona sveta, izjavio je danas zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Sergej Rjabkov.

Neophodno je uspostaviti odgovarajuci mehanizam verifikacije i ojačati mere za izgradnju poverenja u okviru Konvencije o zabrani biološkog i toksičnog oružja", rekao je Rjabkov u Državnoj dumi.

Prema njegovim rečima, od suštinskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je značaja da se obustave ilegalne i nezakonite aktivnosti koje sprovode SAD u oblasti biološkog oružja, oslanjajuci se na svoje saveznike u mnogim delovima sveta.

Rjabkov je ukazao da te aktivnosti predstavljaju neposrednu pretnju za bezbednost Rusije jer su američke biolaboratorije raspoređene duž ruskih granica, preneo je TAS S.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rusima preti najveći neprijatelj?

Izvor: B92, 06.Dec.2022

Neophodno je obustaviti nezakonite aktivnosti Vašingtona u oblasti biološkog oružja, izjavio je danas zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Sergej Rjabkov...Kako je naveo, to predstavlja pretnju za bezbednost Rusije i drugih regiona sveta,.."Neophodno je uspostaviti odgovarajući mehanizam verifikacije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.