Raskrsnica Bulevara despota Stefana i Džordža Vašingtona zatvorena za saobraćaj

Izvor: RTS, 30.Avg.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raskrsnica Bulevara despota Stefana i Džordža Vašingtona zatvorena za saobraćaj

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji i uređenju saobraćajnica Kraljice Marije, 27. marta, Džordža Vašingtona i Cara Dušana, na tri dana će biti zatvorena raskrsnica Bulevar despota Stefana - Džordža Vašingtona.
Raskrsnica će biti zatvorena od 30. avgusta u 22.00 do 2. septembra u 4.00.
Od 31. avgusta u 2.00 do >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 6. septembra u 22.00 raskrsnica Takovske sa ulicama Džordža Vašingtona i 27. marta funkcionisaće u punom profilu dvosmerno, sa po dve saobraćajne trake.
Saobraćaj se preusmerava na Francusku i Takovsku ulicu.
Ostali radovi
Potez od Ruzveltove do Starine Novaka trebalo bi da bude završen 15. septembra. Potez od Stanoja Glavaša do Takovske trebalo bi da bude gotov do ponedeljka, drugog septembra.
Kako bi se ubrzao protok saobraćaja, privremeno će biti izmenjeni signalni planovi na semaforima i to na uglu Svetogorske i Takovske ulice kao i na uglu Takovske i Majke Jevrosime.

Radovi na potezu od Francuske do ulice Tadeuša Košćuška trebalo bi da počnu 5. oktobra i da se završe do početka februara.
Saobraćaj na Trgu od 1. septembra 
Trg Republike biće svečano otvoren za saobraćaj osmog septembra. Normalizacija saobraćaja od nedelje, prvog septembra. Sve linije, osim tramvajskih, vraćaju se na svoju redovnu trasu.
U tom delu postavljena je podloga koja izaziva podrhtavanje automobila ukoliko prekorači dozvoljenu brzinu.
Pored trga Republike, prvog septembra otvaraju se i Karađorđeva ulica i Topličin venac. Karađorđeva će biti puštena u punom profilu za saobraćaj, dok se radovi na trotoarima i zelenim površinama nastavljaju.
Maksimalna dozvoljena brzina za vozila koja se kreću u zoni Trga Republike, Topličinog i Kosančićevog venca je 30 kilometara na sat.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.