Izvor: RTS, 17.Jul.2021, 13:05

Pucnjava u Vašingtonu – ubijena šestogodišnja devojčica

Šestogodišnja devojčica je ubijena, a petoro odraslih je povređeno u pucnjavi u Vašingtonu. Incident se, prema izveštaju policije, dogodio u petak oko 23 sata po lokalnom vremenu.
Pomoćnik šefa policijske uprave Ašan Benedikt rekao je da su policajci čuli pucnjeve i da ih je grupa ljudi koja se nalazila na licu mesta uputila na povređene, prenosi Si-En-En.
Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je rekao, devojčica je nakon nesreće odvezena u bolnicu, gde je preminula.
U pucnjavi su povređena tri muškarca i dve žene, i oni nisu u životnoj opasnosti, rekao je Benedikt.
Navodi da još niko nije uhapšen.
"Još je previše konstantnog oružanog nasilja u ovom gradu", rekao je Benedikt koji je zatražio od javnosti da pomogne u identifikovanju osumnjičenih dok vlasti nastavljaju istragu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dve osobe izgubile život u dve saobraćajne nesreće na Kosmetu

Izvor: RTS, 18.Jul.2021, 10:56

Jedna osoba preminula je nakon saobraćajne nesreće na putu Mitrovica-Leposavić, kod mesta Jezero, saopštio je portparol policije na severu Kosmeta Branislav Radović. U drugom udesu na putu Priština - Uroševac, preminula je ženska osoba dok je druga povređena. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.