Promocija srpskog turizma u Vašingtonu

Izvor: Blic, 03.Maj.2012, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija srpskog turizma u Vašingtonu

Turistička organizacija Srbije (TOS) u saradnji sa srpskom ambasadom u Vašingtonu počela je danas promociju turističke ponude na manifestaciji "Pasport DC" koja će trajati do subote, 5. maja.

Diplomatska predstavništva pedesetak zemalja otvorene su za publiku koja ima priliku da se upozna sa kulturom, muzikom, turističkom i gastronomskom ponudom matičnih zemalja.

Svi koji do subote posete Ambasadu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Vašingtonu, dobiće turističko informativni materijali TOS-a, imaće priliku da vide promotivni film "Hrana sa dušom'' koji je inače i tema ovogodišnje kampanje, ali i da degustiraju hranu i pića iz Srbije.

U muzičkom programu učestvovaće Džez orkestar ''Marko Đorđević i Sveti'' iz Njujorka i KUD hor ''Srbijana'' i folklor iz Vašingtona.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska rakija pije se usred Vašingtona

Izvor: Glas javnosti, 03.Maj.2012

BEOGRAD - Turistička organizacija Srbije (TOS) u saradnji sa srpskom ambasadom u Vašingtonu počela je promociju turističke ponude na manifestaciji "Pasport DC" koja će trajati do subote, 5. maja. Diplomatska predstavništva pedesetak zemalja otvorena su za publiku koja ima priliku da se upozna sa...

Nastavak na Glas javnosti...

Predstavljanje Srbije u Vašingtonu

Izvor: gDestinacija.com, 03.Maj.2012

Turistička organizacija Srbije (TOS) u saradnji sa Ambasadom Srbije u Vašingtonu organizuje promociju turističke ponude na manifestaciji "Passport DC" od 3. do 5. maja. Diplomatska predstavništva pedesetak zemalja otvorene su za publiku koja ima priliku...

Nastavak na gDestinacija.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.