Izvor: Capital.ba, 07.Nov.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozivna još jedan globalni samit o finansijskoj krizi

BRISEL,  EU je danas pozvala na održavanje još jednog sastanka svjetskih lidera početkom 2009. godine, nakon međunarodnog samita o finansijskoj krizi u Vašingtonu 15. novembra. Francuski predsjednik Nikola Sarkozi, čija zemlja trenutno predsjedava Unijom, izjavio je da su lideri evropskog bloka zabrinuti zbog ozbiljnosti ekonomske krize i da će koordinisati svoje poteze. Sarkozi je rekao da su...

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarski skup G20

Izvor: EMportal, 07.Nov.2008

Susret ministara finansija i guvernera centralnih banaka 20 najrazvijenijih zemalja sveta danas počinje u Sao Paulu, s ciljem da se predlože mere za izlazak iz sadašnje globalne finansijske krize i prepremi održavanje samita G20 15. novembra u Vašingtonu.

Nastavak na EMportal...

Strategija EU o reformi finansija

Izvor: Mondo, 07.Nov.2008

Lideri Evropske unije usvojili su u petak na samitu u Briselu zajedničku strategiju o reformi globalnog finansijskog sistema, s kojom će članice EU nastupati na samitu G20 15. novembra u Vašingtonu, izjavio je po okončanju sastanka predsedavajući EU, francuski predsednik Nikola Sarkozi.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.