Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jan.2024, 18:37

Poziv o požaru u Bijeloj kući digao na noge sve službe u Vašingtonu

​VAŠINGTON - Vatrogasna vozila i kola hitne pomoći preplavili su Bijelu kuću u ponedjeljak ujutru po lokalnom vremenu nakon što je jedna osoba nazvala dispečere hitnih službi i rekla da zgrada gori i da je neko zarobljen unutra, javlja "Daily Mail".
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

UZBUNA U BELOJ KUĆI! Prijavljeno da zgrada gori i da je neko zarobljen u njoj: Sve spasilačke službe stigle, a onda utvrđeno da je reč o OPASNOM TRENDU

Izvor: Blic, 15.Jan.2024

Vatrogasna vozila i kola hitne pomoći preplavili su Belu kuću u ponedeljak ujutru po lokalnom vremenu, nakon što je jedna osoba pozvala dispečere Hitne pomoći i rekla da zgrada gori i da je neko zarobljen unutra.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.