Policija zaustavila Betmena

Izvor: AutoBlog, 31.Mar.2012, 02:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija zaustavila Betmena

Američki saobraćajci zaustavili su nedaleko od Vašingtona vozača "lamborginija" koji je, umesto uobičajenih registarskih tablica, imao Betmenove oznake. Kada su prišli crnom automobilu, uvideli su da za volanom sedi čovek obučen u kostimu čuvenog junaka stripova i filmova. Nimalo impresionirani, policajci su od "crnog viteza" zatražili objašnjenje, s namerom da mu napišu kaznu za nepropisne registarske oznake. Kako prenosi AP, ispostavilo se da je vozač lokalni bogataš, izvesni Leni Robinson, koji maskiran u super heroja obilazi dečje bolnice i pokušava da oraspoloži bolesne mališane. Na video snimku se vidi kako se policajci rukuju s Betmenom i slikaju sa njim za uspomenu. Kaznu mu nisu napisali, mada su ga usmeno...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Saobraćajci zaustavili Betmena

Izvor: medio.rs, 31.Mar.2012

Američki saobraćajci zaustavili su nedaleko od Vašingtona vozača "lamborginija" koji je, umesto uobičajenih registarskih tablica, imao Betmenove oznake.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.